Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Memories of Mars (trailer)

Ολοκληρώνοντας την παρουσία του στο Steam Early Access, όπου προστέθηκε τον Ιούνιο του 2018, το Memories of Mars κυκλοφόρησε για PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam). Όπως ανακοίνωσαν ο publisher 505 Games και η developer Limbic Entertainment, το open-world survival game πωλείται έναντι €19,99. Ακόμα όσοι αγοράσουν είτε την έκδοση για Xbox One είτε εκείνη για PC μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του παιχνιδιού, θα έχουν έκπτωση 10%.

Το παιχνίδι περιέχει ένα μεγάλο και πλούσιο σε περιεχόμενο για εξερεύνηση περιβάλλον, με έναν έξυπνο μηχανισμό περιόδων για τις μεταβολές των καιρικών φαινομένων. Σε αυτή την περιπέτεια, οι παίκτες θα παλέψουν με εχθρικά NPCs για προμήθειες και υλικά που θα βοηθήσουν στην επιβίωση στο εχθρικό περιβάλλον που βρίσκονται. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα του.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*